Adatkezelés

A weboldal címe: www.meteoregom.hu                                                                                     Tulajdonosa és kezelője: Meteor Természetbarát Egyesület
H-2500 Esztergom Bánomi ltp. 9. IV/3
Tel.: +36-(30) 769-4674

Webtárhely szolgáltató: Forpsi                                                                                                              A weboldallal kapcsolatban észrevétel a postmaster@meteoregom.hu email címen tehető.

Az oldal nem tárol sütiket, nem tárolja el az oldalt felkereső számítógépének IP címét.

Az Egyesület természetjárók, túrázok baráti közössége. Aki felvételét kéri az Egyesületbe az belépésével elfogadja az Egyesület alapszabályát és etika normáit.

A közös rendezvényekről az Egyesület tagjai által készített  felvételeket rendszeresen megjelenítjük a weboldalon. Előzetes ellenőrzés alapján a weboldal szerkesztőjétől kérhető a közzététel. A szerkesztő jogosult a megjelenítendő felvételek között szelektálni tartalom és minőség alapján.

Bármely tag vagy személy aki a felvételeken látható kérheti a felvétel eltávolítását az oldalról amennyiben személyiségi jogait az sérti.

A weboldal szerkesztője dönthet úgy is,  amennyiben mások is láthatóak a képen és Ők nem kérik a felvétel eltávolítását, hogy kitakarást alkalmaz.

Érvényes: 2018.05.25.-től